Новини, 03 юли 2016
Нощувка + закуска с 50% отстъпка от цени Рецепция за периода 18-21 Юли 2016*

*Офертата важи за една или повече нощувки на 18, 19 и 20 Юли 2016 без право на ползване на термо-зоната в СПА център Калиста. Остават валидни общите условия за настаняване в СПА хотел Калиста.

Новини, 15 юни 2016
СПА центърът Калиста се намира в курортен комплекс Старозагорски минерални бани, в живописен и екологично чист район, разположен на южния склон на Сърнена гора, на 12 км от гр. Стара Загора. Тук ще ви предложим многобройни терапии за лице и тяло, провеждани в идеална обстановка за релаксация.

За комфортното ви състояние ще се погрижат физиотерапевти, рехабилитатори, кинези терапевти, козметици, администратори, спасители и др. 
Спа и уелнес сектора на Спа хотел Калиста е мястото, където ще се ревитализира Вашето тяло. Тук ще може да изхвърлите токсините, да освежите и хидратирате кожата си както и да подобрите своето кръвообръщение и метаболизъм.

Уникалният СПА и Уелнес център на хотела е разположен на площ от 6000 квадратни метра и разполага с модерно съвременно техническо оборудване.
Новини, 09 апр 2016
Ако сте затруднени в избора на подарък за свой близък, ако не познавате добре човека или ако сте повече хора и не можете да се спрете единодушно, СПА хотел Калиста ви предлага едно добро решение – ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР.
Сега можете да поднесете един изключително оригинален подарък за нощувки, избрана от вас SPA процедура, за Дневна карта за достъп до всички съоръжения в СПА Център Калиста или вечеря в А ла карт ресторант Калиста. За нас ще е изключително удоволствие да помогнем в избора за реализирането на вашия подарък, за да се превърне той в наистина оригинален, специален и незабравим.
За повече информация, свържете се с нас на:
0884 44 82 89 и 04111 29 80